Naar de hoofdinhoud
Alle collectiesLevering
Wat zijn de verzendmethoden en hoelang duurt de levering?
Wat zijn de verzendmethoden en hoelang duurt de levering?

Levering, Leveringsvoorwaarden

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Verzendmethode

Jouw Foodello bestelling wordt verzonden met een vervoerder naar keuze. šŸšš

Je hebt de mogelijkheid om je bestelling te laten leveren door een vervoerder naar keuze, met opties voor thuislevering of levering bij een afhaalpunt. Bij thuislevering proberen we de bestelling eenmaal op het thuisadres te bezorgen. Bij afwezigheid wordt geprobeerd de bestelling bij de buren af te leveren. Als dit niet lukt, brengen we de bestelling naar het dichtstbijzijnde afhaalpunt van de gekozen vervoerder.

Je kunt de voortgang van jouw bestelling volgen via de track & trace-link die je ontvangt in de verzendbevestiging per e-mail. Deze verzendbevestiging krijg je zodra het pakket ons magazijn heeft verlaten en aan de vervoerder is meegegeven.

Levertijd

De bezorging duurt normaliter 1-3 werkdagen. Om de hoogste kwaliteit en service te blijven bieden, zijn we momenteel echter bezig met een verhuizing naar een nieuw magazijn. Hierdoor is de levertijd iets langer dan je van ons gewend bent. De verwachte levertijd bedraagt nu ongeveer 4 tot 5 werkdagen. Wij waarderen je begrip en geduld zeer en doen ons best om je bestelling zo snel mogelijk te verzenden.
ā€‹
We stellen het op prijs als je ons hieronder laat weten of dit artikel behulpzaam voor je is geweest. Dit helpt ons om onze service te verbeteren.

Was dit een antwoord op uw vraag?