Naar de hoofdinhoud
Alle collectiesLevering
Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?
Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?

Bezorging

Meer dan een week geleden bijgewerkt

De bezorging duurt normaliter 1-3 werkdagen. Om de hoogste kwaliteit en service te blijven bieden, zijn we momenteel echter bezig met een verhuizing naar een nieuw magazijn. Hierdoor is de levertijd iets langer dan je van ons gewend bent. De verwachte levertijd bedraagt nu ongeveer 4 tot 5 werkdagen. Wij waarderen je begrip en geduld zeer en doen ons best om je bestelling zo snel mogelijk te verzenden.

Wil je weten waar jouw Foodello-pakket zich bevindt?

Volg je bestelling eenvoudig via de Track & Trace-service van de gekozen vervoerder. Bezoek hun website en gebruik de trackingcode en je postcode, die je in de verzendbevestiging per e-mail hebt ontvangen.

Heb je nog geen verzendbevestiging ontvangen? Dan is je bestelling mogelijk nog in verwerking en heeft het ons magazijn nog niet verlaten.

Duurt de bezorging van je bestelling langer dan verwacht, of zie je al enkele dagen geen updates meer in de Track & Trace?

Als het lijkt dat de levering van je bestelling ongewoon lang duurt of de Track & Trace al enkele dagen geen update meer toont, aarzel dan niet om contact op te nemen. Wij kijken graag voor je of alles goed gaat en of we je ergens mee kunnen helpen!

Jouw feedback is waardevol

Vind je dit artikel nuttig? Laat het ons weten hieronder. Jouw feedback helpt ons onze service te verbeteren. 😃

Was dit een antwoord op uw vraag?